ilmailu

Ilmailuteollisuuden komponenttien on vastattava äärimmäisiä vaatimuksia. Työskentelemme toimittajien kanssa, joilla on kokemusta tällä alalla, kuten CTI Electronics ja OTTO, varmistamalla, että toimittamamme tuotteet täyttävät tämän alan tarkat vaatimukset.

Maatalous

Nexusilla on laaja kokemus maatalouden / rakennusalan raskaan kaluston laitteista toimittavien CTS: n ja SureGrip -yritysten kanssa. Nexusilla on ainutlaatuinen tehtävä neuvomaan ja suunnittelemaan komponentteja, jotka toimivat hyvin maatalouden sovelluksissa.

Audio

Ymmärrämme, että meidän on toimittava audioteollisuudelle, ja olemme ylpeitä voidessamme työskennellä toimittajien kuten OTTO- ja Mardquardt-kytkinten kanssa, joiden Pro Audio -tuoteperhe on yksi kattavimmista. Voimme tarjota valikoiman valaistuja painikkeita, vaihtokytkimiä, keinukytkimiä ja kiertokytkimiä.

Autoteollisuus

Autoteollisuuden toimittajien on mukaututtava muutoksiin ja täysin tietoisiksi säännösten, materiaalien ja tekniikoiden päivityksistä. Tarjoajien, kuten Marquardtin ja OTTO: n, kanssa Nexus voi toimittaa autoteollisuuden asiakkaille täsmällisen määrittelyn, jota he tarvitsevat.

ilmailu

Ilmailuteollisuus tarvitsee toimittajia, joilla on kansainvälinen ulottuvuus, tuntee alan erikoistarpeet ja alan raskas sääntely. Toimittajamme, mukaan lukien New Yorkin Electronic Hardware Corporation, kokevat tämän maailmanlaajuisten markkinoiden tarpeiden täyttämisen.

kaupallinen

Nexus Components tarjoaa asiantuntevaa teknistä ja kaupallista tukea, kun tarvitset sitä. Toimittaessasi joitain suosituimpia, laadukkaita komponentteja, voimme työskennellä kanssasi projektin suunnitteluprosessista eteenpäin

Puolustus

Sotilaalliset sovellukset tarkoittavat äärimmäisiä ympäristöjä - ja tarvetta tuotteisiin, jotka kestävät luonnollisia lämpötila-alueita ja tuuli-, sää- ja epäpuhtauksien hyökkäyksiä. Tuotteita, kuten suljettuja kytkimiä ja erittäin luotettavia, kestäviä OTTO-ohjaimia testataan sotilaskäytössä.

teollinen

Erilaisilla tuotteilla, jotka kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, raskasta käyttöä ja vaarallisia elementtejä, voimme työskennellä kanssasi löytämään juuri oikeat tuotteet kaikenlaisten teollisten sovellusten käsittelyyn.

manafacturing

Nexus toimittaa korkealaatuisia kytkimiä, näppäimistöt ohjaussauvoja, kahvoja, säätöpainikkeita, kosketusnäyttöjä ja kiinteän tilan releitä valmistusalaa varten. Asiantuntemuksemme tarkoittaa, että voimme vastata valmistusteollisuuden tarpeeseen tarkkuutta, laatua ja turvallisuutta.

Meren

Meriteollisuus vaatii korkeita turvallisuus- ja luotettavuustasoja. Uskomattoman monipuolinen sektori vaatii monenlaisia ​​komponentteja ja materiaaleja. Nexus tarjoaa valikoiman komponentteja, kuten Zago-tiivisteitä, Ruffy Joysticks- ja OTTO-kytkimiä, jotka kestävät kovia ympäristöjä ja altistumista veteen, öljyyn ja muihin epäpuhtauksiin.

lääketieteellinen

Lääketieteellisessä ympäristössä puhtaus ja luotettavuus ovat avainasemassa. Tarjoamme monenlaisia ​​tuotteita, kuten EHC-lääkinnällisiä kiinnittimiä ja ActiveKey-lääkinnällisiä näppäimistöjä, jotta ristikontaminaation mukavuus ja ehkäisy olisivat mukavia. Varastoimme myös täyden valikoiman kytkimiä ja ohjaimia, näppäimistöjä ja näyttöjä, jotka kestävät lääketieteellisen teollisuuden tarpeita.