Meistä.

Nexus Components on perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaille, jotka etsivät huippulaatuisia tuotteita ja suunnitteluosaamista.         

Yli 70 yhdistettyä vuotta sähköisissä ja sähköisissä komponenteissa työskentelemme vain toimittajien kanssa, jotka jakavat näkemyksemme ensimmäisen luokan palvelusta ja huippuosaamisesta.         

Maineemme on rakennettu henkilökohtaiseen palveluun ja tarkkaavaisuuteen asiakkaidemme erityistarpeisiin. He luottavat meihin laadukkaasta suunnittelusta ja rakentamisesta, piirustuspöydästä lopputulokseen.         

Työskentelemme yhteistyökumppaneiden kanssa, mukaan lukien Ruffy, OTTO, Marquardt ja Sure Grip -säätimet, jotka tarjoavat parempia tuotteita, joita voimme henkilökohtaisesti sopeutua loppukäyttöön.         

Ainutlaatuinen suhde näihin toimittajiin merkitsee myös sitä, että voimme toimittaa tavarat sinulle juuri silloin kun tarvitset niitä.         

Valmistus-, kuljetus-, maatalous- ja rakennusteollisuuden asiakkailla on kokemusta ja teknistä tietämystä, jotta voimme tarjota sinulle parhaimmat ratkaisut sinun tarpeisiisi.         

Ota yhteyttä tänään lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

Nexus Components Supplied The Martian